Bisnes Dari Rumah Pun Boleh Join Tender & Sebutharga Untuk Sijil Mof

by

sijil mof

Pengenalan

Berita baik untuk peniaga yang beroperasi dari rumah! Anda juga layak untuk membekal kepada jabatan kerajaan. Terdapat 45 jenis perniagaan (kod bidang) yang layak didaftarkan dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) atau Eperolehan bagi syarikat yang beralamat di rumah kediaman. Apa yang penting adalah pembekal perlu mengambil tahu beberapa perkara penting semasa memohon sijil MOF anda dengan pihak Kementerian Kewangan Malaysia (KKM). Kami di Lesenkewangan.com akan sentiasa akan menasihati dan membantu anda dalam proses menguruskan pendaftaran lesen kewangan ini supaya sijil MOF anda dapat diluluskan dalam tempoh masa yang di inginkan.

Pemilihan Kod Bidang

Antara kod bidang bidang rumah yang boleh anda pilih adalah yang berkaitan makanan, menjahit, kerja-kerja pembersihan, hiasan bangunan/jalan, membekal tenaga kerja, kerja-kerjaa pertanian & banyak lagi. Anda boleh dapatkan 45 kod bidang daripada Lesenkewangan.com. Namun bagaimanapun pembekal harus memastikan segala dokumen yang dilampirkan adalah sah dan terkini. Hal ini kerana jika berlaku pemalsuan pada dokumen pada permohonan sijil MOF anda maka permohonan anda akan ditolak oleh Kementerian Kewangan Malaysia. Selain itu juga pemilihan kod bidang juga amat penting untuk mendapat kelulusan permohonan kerana jika kod bidang yang dipohon tidak selari dengan jenis perniagaan SSM pembekal maka ia akan menyukarkan permohonan sijil MOF pembekal diluluskan.

Kesimpulan

Kini anda juga layak menyertai tender & sebutharga untuk membekal produk & perkhidmatan anda kepada jabatan kerajaan. Tender & sebutharga kerajaan bukan hanya untuk syarikat yang beroperasi di premis perniagaan sahaja malahan yang beroperasi dari rumah juga layak untuk memohon untuk membekal kepada Jabatan Kerajaan. Akhir kata, jika anda ada sebarang pertanyaan dan ingin membuat pendaftaran atau pembaharuan sijil MOF dengan pihak kami, kami di sini sedia berkhidmat untuk anda. Hubungi talian hotline kami 018 – 9652 800 atau boleh isi borang Borang Permohonan untuk sebarang pertanyaan. Pegawai kami sentiasa sedia untuk membantu anda. Tiada bebanan untuk anda semua.

Terjamin, Cepat & Mudah!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikel Berkaitan

Apa Itu Lesen MOF?

Apa Itu Lesen MOF?

Pengenalan Dalam perniagaan, pemasaran produk dan perkhidmatan merupakan salah satu aspek yang...

×