Khas untuk USAHAWAN yang nak & sedang buat bisnes dengan Jabatan Kerajaan.

✅Perniagaan Milikan Tunggal / Perkongsian (Enterprise).
✅Perkongsian Liabiliti Terhad (PLT).
✅Sendirian Berhad (Sdn. Bhd.)
✅Firma Perunding.
✅Koperasi.
✅Persatuan.
✅Pertubuhan.

Kami tawarkan servis istimewa ini utk bisnes anda dengan Kementerian Kewangan.

🔖Permohonan Baru.
🔖Pembaharuan.
🔖Tambah kod bidang.
🔖Kemaskini Profi...

Dah daftar bisnes anda dengan Kementerian Kewangan Malaysia? KKM akan hentikan semua jenis pendaftaran untuk tahun 2017 pada 30hb November 2017. Tinggal beberapa hari je lagi untuk anda berdaftar, perbaharui pendaftaran, tambah kod bidang & kemaskini profil bisnes anda dengan KKM.

Pendaftaran untuk kod bidang khas & status bumiputera dah pun ditutup pada 10 November baru-baru ini. Kalau anda bercad...

Khidmat nasihat dari kami adalah percuma. Setiap permohonan akan diproses secara terperinci untuk elakkan ianya ditolak seterusnya melibatkan masa tambahan untuk membuat permohonan semula.

Selain dari pelanggan tempatan, kami juga banyak menerima pelanggan dari negeri lain seperti Kedah, Johor, Kelantan & Pulau Pinang. Semua urusan boleh dilakukan samada melalui email, faks ataupun kurier. Kehadira...

Boleh dikatakan syarikat milikan tunggal/perkongsian (ROB) lebih mudah untuk berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (KKM). Namun begitu, ia juga bergantung kepada jenis bidang yang dimohon & kelayakan yang ada. Berikut adalah 5 syarat wajib ada sebelum berdaftar dengan KKM:


1. Borang Permohonan
Borang tersebut perlu ditandatangan oleh salah seorang pemilik @ personal pengurusan syarikat se...

Semua usahawan mengharapkan bisnes yang diusahakan pada tahun ini akan terus maju & lebih menguntungkan. Namun begitu, tanpa usaha & kaedah yang betul ia hanya akan menjadi impian kosong semata-mata. Berikut adalah 5 tips mudah yang ingin kami kongsikan dengan anda..

1. REKOD

Setiap jualan, perbelanjaan & untung-rugi perlu direkod. Prestasi perniagaan yang baik dapat diukur melalui rekod yang le...

Please reload

MENU

018 9652 800

MUAT TURUN

  • Facebook
whatsapp-mobile-button.png

Disclaimer:

Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar & tepat mengikut fakta semasa dari ulasan pelanggan kami. Testimoni yang dipaparkan adalah dari pelanggan-pelanggan sebenar kami. Namun hasil mungkin berbeza mengikut jenis permohonan & syarikat anda.

Berurusan dengan: