5 Perkara Tentang Kami Perlu Anda Tahu

 

Terdapat beberapa syarikat yang menyediakan perkhidmatan seperti kami. Namun begitu adakah anda cukup mengenali mereka? Berikut disenaraikan sebahagian informasi tentang kami yang perlu anda tahu: 

 

  1. Lesenkewangan.com diuruskan oleh MOF SOLUTION yang didaftarkan pada 18 Februari 2009 di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 (Akta 197), Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan no. pendaftaran CA0145371-A.

  2. Berpengalaman melebihi 8 tahun dalam bidang pengurusan syarikat dengan Kementerian Kewangan Malaysia.

  3. Berpejabat di Kuantan, Pahang dan telah berjaya menguruskan lebih 1,700 buah syarikat/perniagaan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia.

  4. Memiliki pelanggan dari seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

  5. Selain dari berbincang di pejabat atau penyerahan dokumen melalui pos, anda juga boleh berurusan melalui email dan ianya lebih mudah.

 
Hubungi kami untuk maklumat yang lebih lanjut. Operasi kami dibuka setiap hari kecuali Sabtu, Ahad & cuti umum. Dari 8.30 pagi sehingga 5.30 petang.

 

Lesenkewangan.com
Terjamin, Cepat & Mudah!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Artikel Berkaitan

5 Perkara Tentang Kami Perlu Anda Tahu

1/3
Please reload

Artikel Lain
Please reload

MENU

018 9652 800

MUAT TURUN

  • Facebook
whatsapp-mobile-button.png

Disclaimer:

Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar & tepat mengikut fakta semasa dari ulasan pelanggan kami. Testimoni yang dipaparkan adalah dari pelanggan-pelanggan sebenar kami. Namun hasil mungkin berbeza mengikut jenis permohonan & syarikat anda.

Berurusan dengan: