Lesen Kewangan - Adakah Bisnes Anda Perlukannya?


Adakah anda berpuashati dengan jumlah keuntungan hasil dari jualan produk/perkhidmatan anda sekarang?

Sekiranya jawapannya adalah "Ya", maka anda tidak perlukan lesen kewangan. Namun begitu, sekiranya jawapan anda adalah "Tidak", inilah cara yang sesuai untuk anda tingkatkan jualan perniagaan anda. Lebih banyak jualan, lebih banyak keuntungan. Ini sudah terbukti. Selain dari jualan kepada individu-individu yang berskala kecil, anda perlu membuat jualan kepada pihak yang membeli dengan skala yang lebih besar bagi mendapatkan keuntungan yang lebih.

Jabatan kerajaan biasanya membuat pembelian daripada pembekal dengan skala yang lebih besar. Ianya adalah pembelian yang lebih selamat & anda tidak perlu risau untuk tidak dibayar. Sebelum dapat membekal kepada jabatan kerajaan, perniagaan anda perlu terlebih dahulu berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (KKM) dan mendapatkan lesen kewangan.

Lesenkewangan.com menyediakan khidmat pendaftaran dengan KKM bagi mendapatkan lesen kewangan. Isikan maklumat anda & syarikat di laman web tersebut. Seterusnya anda akan menerima email yang menerangkan syarat-syarat & dokumen yang perlu disediakan.

Masih kurang yakin? Hubungi Hotline 018 9652 800 dan dapatkan maklumat yang lebih lanjut. Anda akan berpuas hati.

Lesenkewangan.com

Terjamin, Cepat & Mudah!

Artikel Berkaitan
Artikel Lain