Buat Bisnes Dengan Jabatan Kerajaan


Anda ada bisnes? Sangat rugi jika bisnes anda hanya cukup-cukup makan sahaja. Lebih teruk lagi jika bisnes anda tidak menghasilkan keuntungan.

Banyak bisnes hari ini yang tersepit dengan kos pengurusan & operasi syarikat yang tinggi seperti gaji pekerja, bil elektrik, telefon, internet, sewa premis, cukai, barangan & lain-lain. Ditambah lagi dengan jualan syarikat yang tidak seberapa.

Jika tanda-tanda tersebut dialami oleh syarikat anda sekarang, kemungkinan besar syarikat anda akan berdepan dengan masalah ditutup. Segala kos-kos tersebut dapat diatasi sekiranya bisnes anda mendapat jualan yang lebih baik. Oleh itu, proses meningkatkan jualan bisnes perlu dilakukan setiap masa & berterusan.

Antaranya adalah dengan membuat jualan (membekal=supply) kepada jabatan kerajaan. Tidak kira samada bisnes anda beroperasi dari premis perniagaan ataupun dari rumah kediaman. Ataupun anda membekal makanan, perabut, alatulis, pakaian, alat ganti kereta, servis dobi, pengiklanan & lain-lain.

Kelebihannya adalah kerana jabatan kerajaan membuat belian pada kadar yang lebih besar & selamat berbanding dengan belian dari "walk-in customer".

Untuk layak membekal kepada jabatan kerajaan, bisnes @ syarikat anda perlu terlebih dahulu berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (KKM) sebagai kontraktor bekalan & perkhidmatan atau sebagai firma perunding. Bagi memudahkan urusan pendaftaran bisnes dengan KKM, anda perlu dapatkan khidmat pengurusan daripada syarikat yang pakar dalam bidang tersebut & memiliki reputasi yang terbaik.

Lesenkewangan.com ditubuhkan lebih 10 tahun & telah berjaya membantu ribuan syarikat milikan tunggal/perkongsian, sdn. bhd., koperasi, persatuan, pertubuhan & firma perunding berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Caj yang dikenakan juga jauh lebih murah berbanding dengan "service provider" yang lain. Bagi permohonan yang tidak berjaya, pemulangan 100% bayaran adalah dijamin.

Layari laman web Lesenkewangan.com & hubungi talian Hotline 018 9652 800 pada waktu pejabat bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang pendaftaran bisnes anda dengan Kementerian Kewangan Malaysia.

Artikel Berkaitan
Artikel Lain

MENU

018 9652 800

MUAT TURUN

  • Facebook
whatsapp-mobile-button.png

Disclaimer:

Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar & tepat mengikut fakta semasa dari ulasan pelanggan kami. Testimoni yang dipaparkan adalah dari pelanggan-pelanggan sebenar kami. Namun hasil mungkin berbeza mengikut jenis permohonan & syarikat anda.

Berurusan dengan: