Kenapa Anda Perlu Dapatkan Servis Kami?

 

 

 

Khidmat nasihat dari kami adalah percuma. Setiap permohonan akan diproses secara terperinci untuk elakkan ianya ditolak seterusnya melibatkan masa tambahan untuk membuat permohonan semula.

 

 

Selain dari pelanggan tempatan, kami juga banyak menerima pelanggan dari negeri lain seperti Kedah, Johor, Kelantan & Pulau Pinang. Semua urusan boleh dilakukan samada melalui email, faks ataupun kurier. Kehadiran anda ke pejabat kami juga amatlah dialu-alukan. Waktu operasi kami adalah dari 8.30 pagi sehingga 5.30 petang setiap hari kecuali Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

 

Bagi pendaftaran kod bidang biasa, tempoh kelulusan permohonan tidak lebih dari 10 hari. Kami amat hargai setiap masa yang diperuntukkan bagi proses permohonan. Anda boleh membuat bayaran secara sekaligus atau 2 kali bayaran bagi setiap permohonan. Bagi 2 kali bayaran, sebahagiannya semasa serahan dokumen & bakinya setelah mendapat kelulusan dari Kementerian Kewangan Malaysia.

 

100% bayaran anda akan dikembalikan jika permohonan ditolak & anda tidak mahu meneruskan pendaftaran. Oleh itu, anda tidak perlu lagi risau tentang kerugian yang timbul apabila menggunakan servis kami.

 

 

Lesenkewangan.com
Terjamin, Cepat & Mudah!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Artikel Berkaitan

5 Perkara Tentang Kami Perlu Anda Tahu

1/3
Please reload

Artikel Lain
Please reload

MENU

018 9652 800

MUAT TURUN

  • Facebook
whatsapp-mobile-button.png

Disclaimer:

Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar & tepat mengikut fakta semasa dari ulasan pelanggan kami. Testimoni yang dipaparkan adalah dari pelanggan-pelanggan sebenar kami. Namun hasil mungkin berbeza mengikut jenis permohonan & syarikat anda.

Berurusan dengan: