Kenapa Perlu Memilih Kami Sebagai Konsultan Sijil Kewangan Bagi Syarikat Anda?

by

konsultan sijil kewangan

Adakah anda seorang pembekal yang memerlukan konsultan sijil kewangan bagi syarikat anda untuk mendapatkan kelulusan dalam masa yang cepat dan mudah? Jangan risau kami di Lesenkewangan.com , kami akan membantu anda untuk memohon sijil kewangan.

‘’Tak sangka kan senang je buat pendaftaran sijil kewangan dengan team MOF Solution. Dapat menjimatkan kos juga berbanding dengan konsultan lain dan proses kelulusan pun cepat dan mudah. Rugi tak jumpa pihak perunding macam ini awal-awal dulu, tidaklah serabut dan pening kepala nak mohon pembaharuan sijil kewangan.’’

En.Amirkhan 89 Enterprise

Jenis-jenis masalah

Bila nak mohon dengan Kementerian Kewangan Malaysia je mesti ada masalah ini :

  1. Tak pandai mohon secara atas talian?

2.   Tak ada masa nak mohon sendiri?

3.   Nak cari pihak konsultan untuk buat permohonan?

4.   ‘’MALAS’’ nak belajar untuk mohon sendiri secara online?

5.   Nak cari pihak yang memudahkan urusan permohonan dan lebih senang?

6.   Nak mohon sendiri tapi tidak tahu macam mana cara pendaftaran?

7.   Bosan dah, permohonan asyik kena reject?

8.   Tak nak membazir duit upah konsultan yang mahal?

9.   Nak guna sijil kewangan dalam masa yang terdeka

Penyelesaian masalah

Straight to the point, kami ada penyelesaian untuk semua masalah yang disenaraikan di atas. Kamilah konsultan sijil kewangan yang anda cari selama ini untuk memudahkan segala urusan anda.

Kami akan sediakan dokumen-dokumen yang wajib ada dalam setiap permohonan yang ada buat. Kami akan memudahkan segala urusan pendaftaran sijil kewangan anda. Kami akan proses permohonan sijil kewangan anda daripada awal dokumen permohonan anda lengkap sehingga permohonan anda diluluskan oleh Kementerian Kewangan Malaysia (MOF).

Bagi yang berminat untuk menggunakan khidmat konsultan sijil kewangan, kami sediakan pelbagai jenis pendaftaran permohonan untuk anda sebagai pembekal antaranya ialah permohonan baru, permohonan pembaharuan, permohonan tambah bidang, permohonan kemaskini profil dan juga pendaftaran taraf bumiputera untuk anda yang berminat untuk mempunyai sijil kewangan. Perkhidmatan yang kami sediakan adalah terbuka untuk semua jenis perniagaan seperti Enterprise/Trading/Resources dan lain-lain. Untuk Syarikat Sendirian, Sendirian Berhad, Koperasi/Persatuan dan juga Syarikat Perunding layak untuk mohon sijil kewangan.

Beratus-ratus jenis pelanggan yang pernah menggunakan khidmat konsultan sijil kewangan yang telah kami uruskan pendaftaran dengan Kementerian Kewangan Malaysia mereka ini, malah ada juga syarikat yang terkemuka pernah menggunakan perkhidmatan kami. Tidak percaya? Disarankan untuk rujuk website kami untuk tengok data client kami bagi memuaskan hati anda dan mendapatkan kepercayaan anda untuk menggunakan perkhidmatan kami.

Cara hubungi kami

Jika berminat untuk membuat pendaftaran sijil kewangan dengan menggunakan khidmat konsultan kami, boleh klik sahaja link ini Borang Permohonan atau hubungi sahaja kami di talian 0189652800 @ 0189652700. Anda juga boleh datang ke pejabat kami yang beralamat di Jalan Teluk Sisek Kuantan, Pahang bagi mendapatkan khidmat konsultan sijil kewangan syarikat anda.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Artikel Berkaitan