Mohon Lesen MOF Untuk Syarikat Anda

by

Lesen MOF

Di Lesenkewangan.com, kami akan membantu anda untuk memohon lesen MOF. Bagaimana cara untuk anda diluar sana mendapatkan lesen MOF? Kami adalah syarikat yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) iaitu MOF SOLUTION yang akan membantu anda untuk mendapatkan lesen MOF dengan lebih mudah & pantas.

Di sini pihak kami juga menguruskan pelbagai permohonan dan anda boleh mendapatkan khidmat nasihat konsultan secara percuma daripada pegawai-pegawai kami yang terlatih. Dengan berbekalkan pengalaman lebih sepuluh tahun, pegawai kami sudah mahir menguruskan permohonan anda sama ada permohonan baru dengan Kementerian Kewangan Malaysia(MOF), pembaharuan, kemaskini profil, tambah bidang, sijil digital(softcert) atau taraf bumiputera. 

Jika anda hadir ke premis pejabat kami tanpa membawa dokumen yang lengkap, jangan risau, pegawai kami akan menerangkan kepada anda secara terperinci berkenaan dokumen-dokumen permohonan lesen MOF dan menyemak dahulu dokumen yang ada pada pihak anda. Tanpa beratur panjang, pegawai kami akan melayan anda dengan kadar segera. Urusan semakan dokumen juga boleh dihantar melaui email jika anda berada dinegeri lain. Hanya maklumkan sahaja kepada pegawai kami setelah anda menghantar dokumen. 

Proses yang akan memakan masa 7-14 hari waktu bekerja adalah tempoh permohonan anda untuk diluluskan. Tetapi jangan risau, ramai diantara client kami yang mendapatkan kelulusan pendaftaran MOF dengan lebih cepat dari jangkaan waktu tersebut. Anda boleh melihat senarai pelanggan-pelanggan lain yang telah mendapatkan perkhidmatan kami.

Ada juga client yang datang ke pejabat kami setelah lesen pendaftaran MOF ditolak oleh pihak Kementerian Kewangan Malaysia??? Ya, sudah tentu ada. Hal ini disebabkan oleh dokumen-dokumen yang tidak lengkap & merumitkan client untuk memahami seterusnya tidak dapat menyediakan dokumen tambahan tersebut.

Akhir kata, anda boleh hadir ke pejabat kami untuk serahan dokumen atau boleh menghubungi kami di talian 018-9652800 untuk bercakap dengan pegawai kami. Dokumen tersebut juga boleh dihantar melalui kurier, emailkan ke pihak kami di support@lesenkewangan.com atau serahan dipejabat kami. Untuk makluman, permohonan akan diproses setelah pihak kami menerima dokumen permohonan & bayaran dari pihak tuan/puan. Untuk kadar bayaran, sila rujuk di sini.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikel Berkaitan

×