Jom Daftar Sijil Kewangan Dengan Lesenkewangan.com

by

sijil kewangan

Apa itu Sijil Kewangan

Sijil kewangan adalah satu sijil atau lesen yang dikeluarkan oleh Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) bagi perniaga yang ingin berurusan dengan jabatan kerajaan Malaysia. Ia juga sering disebut sebagai lesen MOF.

“Macam mana nak daftar sijil kewangan ni?”

“Apakah dokumen yang diperlukan untuk daftar?”

Susah ke kalau nak mohon?

Ini adalah persoalan yang sering dihadapi oleh perniaga. Ada juga yang cuba untuk mendaftar sendiri namun tidak Berjaya. Proses pendaftaran kebanyakan menggunakan sistem atas talian (online). Ia memerlukan kemahiran komputer serta fokus dan ketelitian yang tinggi. Sedikit kesilapan maklumat boleh menyebabkan permohonan anda ditolak dan terpaksa membuat permohonan semula. Hal ini akan merugikan kos serta masa yang telah di ambil.

Tujuan

Dengan adanya Lesenkewangan.com adalah bertujuan untuk membantu anda menguruskan pendaftaran sijil kewangan dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF). Anda tidak perlu pening untuk memikirkan proses pendaftaran kerana segalanya akan diuruskan oleh pihak kami. Dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang ini, pihak kami akan uruskan segala permohonan anda dari awal sehingga sijil kewangan anda lulus. Apa yang anda perlu lakukan hanya menyediakan dokumen permohonan sahaja. Jangan bimbang pegawai kami yang berpengalaman akan bantu anda untuk melengkapkan dokumen-dokumen permohonan yang diperlukan. Serahan dokumen permohonan boleh dilakukan melalui email, kurier atau terus ke pejabat kami.

Pelanggan

Lebih dari 2000 syarikat telah berjaya mendapatkan Sijil kewangan ini. Alhamdulillah kebanyakan pelanggan amat berpuas hati dengan layanan dan perkhidmatan yang diberikan. Syarikat kami telah diberi rating 4.9/5.0 bintang dari google atas ulasan dan kepuasan pelanggan-pelanggan kami sebelum ini. Jadi anda tidak perlu bimbang untuk berurusan dengan pihak kami. Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Anda boleh lihat ulasan yang diberikan oleh pelanggan-pelanggan kami sebelum ini.

“Recommended….Perkhidmatan yang terbaik, sentiasa beri kerjasama dan pantas menjawab pelbagai pertanyaan serta mudah untuk berurusan. Alhamdulillah lesen kewangan sudah siap..TERBAIK!!!”

Norizzati Nadia

“Trusted, satisfied and most efficient service. Thanks for your good service”

PJS ALOR SETAR KEDAH

Kami ingin menjemput anda untuk menjadi sebahagian dari pelanggan kami. Dengan tawaran harga yang lebih rendah, kami mampu memberi perkhidmatan yang terbaik. Jadi tunggu apa lagi, hubungi kami sekarang di talian 018-9652800 atau boleh isikan Borang Permohonan untuk meneruskan pendaftaran sijil kewangan syarikat anda.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikel Berkaitan

×