Sijil Kewangan Sudah Tamat Tempoh Ini Tips Pembaharuan Untuk Anda

by

Sijil Kewangan

Anda sedang runsing memikirkan sijil kewangan yang akan tamat tempoh sah laku? Tidak tahu bagaimana untuk buat pembaharuan lesen kewangan syarikat/perniagaan anda? Kesuntukan masa kerana tarikh expired sudah hampir?

Sijil Kewangan

Sijil kewangan ini sangat penting untuk syarikat/perniagaan anda, kerana jika tidak diperbaharui dalam tempoh yang ditetapkan, anda akan mengalami kesukaran untuk meneruskan projek atau susah untuk mendapatkan tender kerajaan yang dikeluarkan. Akhirnya anda terpaksa akur kehilangan/terlepas peluang tersebut kerana sijil kewangan telah tamat tempoh sah lakunya.

Tips Untuk Pembaharuan

Untuk makluman pembaharuan lesen kewangan perlu dilakukan sebelum 3 bulan tempoh sah laku yang tertera pada sijil tersebut. Namun sekiranya tempoh sah laku telah tamat anda akan diberi tempoh selama setahun untuk memperbaharui sijil kewangan ini dan jika anda gagal untuk memperbaharui dalam tempoh setahun itu, anda akan kehilangan sijil tersebut dan diwajibkan untuk membuat pendaftaran semula dengan pihak Kementerian Kewangan Malaysia.

Kami di team MOF Solution akan membantu anda untuk memperbaharui sijil kewangan anda dalam tempoh masa yang cepat sebelum tempoh sah laku sijil tersebut tamat. Dengan adanya khidmat konsultan kami, anda tidak perlu lagi runsing kerana kami akan daftarkan untuk anda daripada awal proses sehingga permohonan mendapat kelulusan oleh Kementerian Kewangan Malaysia (MOF).

Testimoni

‘’Alhamdulillah, this is the second time use their service. Trusted, servis terbaik, sangat bertimbangrasa dan faham situasi pelanggan. Recommended, InsyaAllah 2023 pulak saya akan hubungi untuk renew. saya pun dah introduced lesen kewangan to my aunty,’’ – Puan Aida Marina daripada syarikat RH Rimbawan Trading.

Nak daftar pembaharuan lesen kewangan dengan cepat dan mudah? Takut terlepas projek yang dikeluarkan oleh kerajaan kerana sijil masih belum renew? Tarikh expired sudah hampir?

Klik link https://www.lesenkewangan.com/borang-permohonan/ di website kami sekarang untuk mendapatkan khidmat terbaik daripada kami. Ingin dapatkan maklumat lebih lanjut tentang pembaharuan lesen kewangan boleh terus klik terus link bawah untuk memudahkan urusan anda. Cepat sebelum terlambat.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikel Berkaitan

×